Tijd om te verhuizen

Na bijna een jaar en een natte zomer te hebben doorgebracht aan de Gordelweg wordt het tijd om te verhuizen. In april bijna geroosterd omdat de badkamer lekkage had en de stoppenkast onder het badkamervloer zat. Daarna stond de benedenverdieping onder water en kon ik bijna alles weggooien.

overaldouchen.nl een draagbare douche in de woonkamer bijvoorbeeld

Overal douchen: in de woonkamer bijvoorbeeld.

De niet zo beschaafde bovenburen “nee hoor ik wilde echt niets naar beneden gooien” en studentenroeivereniging Skadi waar de politie niet eens meer langs voor komt zijn samen genoeg reden om wat anders te zoeken. Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt, ik ga een jaar huren. Rabobank voorspelt dat de huizenprijzen volgend jaar met 2,5% dalen net zoals ze dit jaar hebben gedaan. De voorspelling is overigens van voor de uitgelekte troonrede. Ik wed dat ze volgend jaar met 5% dalen. Gewoon een relaxt apartement en over een jaar zien we wel verder.

In ieder geval iets zonder lekkages en vocht. Lijkt me heerlijk. Wel even opschieten, want anders moet ik weer aan de Gordelweg verlengen. Moet toch lukken voor 01 november. Hebben jullie in ieder geval weer een feestje. Altijd goed.

O ja, alleen alcholische dranken voor diegenen die laminaat leggen of sjouwen. Voor de rest is er ranja en spa blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*